Home > Sprijinul social

Progresiv, asociația s-a înconjurat de profesioniști din domeniul acompaniamentului social pentru a putea răspunde mai bine nevoilor fiecărui tânăr găzduit, ca ei să-și poată construi un viitor pe această bază solidă.

O asistentă socială este angajată full time de asociație. Rolul ei zilnic este să fie disponibilă să asculte și să răspundă oricăror întrebări, îngrijorări și dificultăți cu care tinerii se confruntă. Ea organizează sprijinul personalizat în acord cu echipa și, astfel, garantează o coeziune pe termen lung. Această coeziune înseamnă o continuitate în ceea ce privește traseul personal, sprijinul medical/psihologic, dezvoltarea profesională.

O psiholoagă lucrează împreună cu asociația. Ea îi primește fiecare săptămână pe cei care doresc să discute.

Un sprijin psihiatric de calitate este oferit tuturor beneficiarilor care sunt în nevoie. Într-adevăr, în mai multe cazuri, asistența medicală și tratamentele prescrise tinerilor înainte de a fi primiți în asociație au fost de cele mai multe ori nepotrivite. Încercăm să remediem aceste situații prin finanțarea unei asistențe medicale de calitate într-o clinică privată. Astfel tinerii pot avea un diagnostic corect și un tratament potrivit care să le permită o integrare mai eficientă în comunitate și în cadrul locului de muncă.

39091333dfaf8c210e1975cfafe5258c----------