Home > OBIECTIVELE COMUNITĂȚII

Asociația noastră are ca scop integrarea social-profesională a tinerilor care provin din medii defavorizate. Printr-un program complex, asociația oferă tinerilor beneficiari locuri de muncă și cazare, consiliere și orientare personală, acces la asistență medicală adecvată, educație și formare profesională, și asistență juridică gratuită.

Obiectivul nostru este să oferim fiecăruia un sprijin personalizat complet pentru a-și găsi un loc în societate. Acest sprijin este compus din două elemente complementare:

* Integrarea socială :

Tinerii sunt cazați în casa comunitară unde învață un cadru de viață autonom prin diferite activități: gătire, curățenie, igienă personală, gestionarea bugetului, mici demersuri administrative, etc..

* Întegrarea profesională :

Pentru a se adapta regulilor lumii profesionale, tinerii sunt angajați în activitățile de economie socială ale asociației. Statutul de angajat îi ajută să-și dezvolte capacitatea de muncă independentă, să-și regăsească stima de sine și încrederea prin intermediul muncii remunerate.

mi, mattis consectetur luctus libero. ipsum odio leo suscipit quis